Appartement kopen in Deinze? Parkhuis verovert uw hart

Oplevering vanaf eerste helft 2024
Vanaf €250.000 

Liv - De Molens is een uniek project dat karaktervolle gebouwen en nieuwbouw samenbrengt tot een harmonieus geheel. Parkhuis ligt midden in het prachtige park en valt op door zijn authentieke uitstraling die herinnert aan het industriële verleden van de site.


   lees meer

Parkhuis

Parkhuis heeft 41 appartementen met grote ramen en met een ruim terras. Sommige penthouses bieden ook ruimte voor een dakterras. Je kunt kiezen uit één, twee of drie slaapkamers. Zo is er voor ieder wat wils.

Een greep uit het aanbod

 • App L.3.02

  Slaapkamers2
  Oppervlakte95m²
  Terras16m²
  Verdieping3
 • App L6.03

  Slaapkamers1
  Oppervlakte61m²
  Terras10m²
  Verdieping6
 • Penthouse L7.03

  Slaapkamers2
  Oppervlakte82m²
  Terras29m²
  Verdieping7
 • 01

  03

  Adembenemende uitzichten

  Om van al het moois te genieten dat Liv – De Molens in petto heeft, trok de architect het gebouw helemaal open en creëerde zo lichtinval en ruimte. Dankzij de ramen tot op de grond geniet je ook vanuit uw appartement van adembenemende uitzichten.

 • 02

  03

  Troeven omgeving

  Bij het ontwerp van Liv – De Molens stond duurzaamheid centraal. Zo is er bewust gekozen voor inheemse en streekeigen bomen en is er veel aandacht gegaan naar waterinfiltratie. Bovendien nodigen de prachtig aangelegde paden in het park en naast de Leie uit tot mooie wandelingen.

 • 03

  03

  Goed uitgeruste appartementen

  Binnen geniet je van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Aan elk detail is gedacht. Denk aan een volledig uitgeruste keuken en ingerichte badkamer voorzien van stijlvolle kranen, elegante handgrepen en slim geplaatste kastjes.

Blik op de toekomst

Liv De Molens - Deinze

Parkhuis

Parkhuis ligt midden in het groene hart van de site: tussen stadspark en het groene binnenhof met uitzicht op de Leie. Het park nodigt uit tot een wandeling en kinderen hebben er vrij spel.

Afwerking

Je richt de woning in helemaal volgens jouw wensen. Uiteraard mag je rekenen op een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Het hoogwaardige eiken parket vervolledigt het plaatje.

De kamers zijn zodanig ontworpen dat je maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimtes. Koop je een appartement op plan? Dan kun je de ruimtes nog aanpassen, precies zoals jij het wilt.

Als je een appartement in Deinze wilt kopen met een ruim terras, dan is Parkhuis precies wat je zoekt. Zo heeft elke woonst een groot, overdekt terras. Wil je wat meer? Kies dan voor een penthouse mét dakterras.

 • Plaats voor ontspanning

  Een rustige plek om te wonen aan een groen park, maar toch vlak bij het centrum van Deinze? Dan is Parkhuis jouw ideale thuis. Of je nu kiest voor een fikse wandeling of een gezellig terrasje – hier kom je helemaal tot rust.

 • Galerijen om te verkennen

  Op het gelijkvloers van Parkhuis vind je een galerij waar je kunt kuieren langs de winkels of lekker tafelen in een van de horecagelegenheden. De galerij verbindt het stadspark met het binnenhof, waar de ingang van de appartementen zich bevindt.

Stad voor iedereen

Parkhuis ligt midden in het groene park. Dé plek om met vrienden af te spreken, met je kinderen te ravotten of gewoonweg te genieten. Bovendien is alles wat je nodig hebt binnen wandel- of fietsafstand. Op de site vind je onder andere winkels, horeca en sportinfrastructuur. In Deinze zijn er de nodige supermarkten, scholen en gezondheidsinstellingen. En dat op een boogscheut van Pleinstede dus.

Wil je ook graag een luxeappartement kopen in Deinze?

Ben je ook op zoek naar een thuis waar rust primeert, maar waar gezellige drukte nooit veraf is? Waar je geniet van de kleine dingen en geluk voor het rapen ligt? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit prachtige nieuwbouwproject Liv - De Molens? Neem dan snel contact op.

Verkoopkantoor

Het verkoopkantoor is geopend elke woensdag van 9u00 tot 12u00 
en van maandag tot zaterdag op afspraak.

Tolpoortstraat 36,
9800 Deinze

Contact

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Het verzenden van je bericht is mislukt. Probeer het a.u.b. later nog eens, of neem op een andere wijze contact met ons op.

(*) Verplichte velden

Bedankt voor uw contactopname.
Uw e-mail werd verstuurd naar ons team, dat zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten, 3D Real Estate.