Schilderachtig park

Het park is de groene long van Liv - De Molens. Met kronkelende paden, geflankeerd door zitbankjes en aangelegd met inheemse planten en bomen, kom je er echt helemaal tot rust. Je kunt er wandelen, picknicken, fietsen … Kortom, een plek waar iedereen zich thuis voelt.


   lees meer
 • op adem komen
  • op adem komen

   Even dagdromen ...

   … je zit op je zonnige terras met uitzicht op de kerktoren. Nog even genieten van de rust voordat de kleinkinderen komen. Je verheugt je er al op, want er staat een leuk uitstapje naar de Brielmeersen op de planning.

   … je wandelt samen met je lief langs de Leie. Jullie verhuisden van het drukke Gent naar deze rustige omgeving nabij het centrum. En in dit ruime appartement zijn kindjes snel welkom. Mooie vooruitzichten.

   ... je rekt je uit, stapt met je goede been uit bed en slentert naar het raam. Je schuift de gordijnen opzij en kijkt uit op het park.

   Groenblauwe oase

   Deinze is het centrum van de Oost-Vlaamse Leiestreek. Deze regio is dan ook een van de mooiste plekken in Vlaanderen. Talrijke fiets- en wandelroutes leiden je doorheen de prachtige natuur met het kabbelende water van de Leie als trouwe metgezel.

   Bruisende stad op wandelafstand

   Laat de auto of zelfs de fiets maar staan. In Liv – De Molens vind je alles wat je nodig hebt, en meer, op wandelafstand. Een deugddoende yogasessie, gevolgd door een uitgebreid ontbijt? Je boodschappen in de plaatselijke superette doen of verse producten op de wekelijkse markt halen? Nog even langs de bib en dan snel naar de kapper? Wat denk je van een fitness, wellness of tentoonstelling? Liv – De Molens brengt de bruisende stad tot aan je deur.