Unieke levensstijl

Liv – De Molens is een concept bedacht door de Noorse architect Reiulf Ramstad. Hij bracht hygge naar Deinze: een scandinavisch begrip dat zich het best laat omschrijven als een unieke levensstijl waarbij je volop geniet van de goede dingen in het leven.


   lees meer
 • leven
  • leven
   • 01

    03

    5-minute city

    Hygge ten volle beleven? Dan is een rustige, groene omgeving waarbij je alles binnen handbereik hebt, een voorwaarde. Ramstad noemt het een 5-minute city.

   • 02

    03

    Historische waarde

    Wat de site zo uitzonderlijk maakt, is de rijke industriële geschiedenis. De historische gebouwen krijgen nu een andere bestemming en zorgen voor een vleugje sfeer van vroegere tijden.

   • 03

    03

    Groen stukje stad

    Liv – De Molens brengt kwaliteitsvolle appartementen en penthouses, een waaier aan handelszaken en een kostbaar cultureel aanbod samen in een groene historische omgeving.

   Elk gebouw een eigen karakter

   Oeverpoort, Kouterheem, Pleinstede, Leiehof en Parkhuis: elk gebouw heeft zijn eigen specifieke karakteristieken en fantastische panoramische uitzichten. Benieuwd wat ze voor jou in petto hebben?

   Heden en verleden

   Modern wonen met vleugje geschiedenis

   In Liv – De Molens vind je enkele historische gebouwen die mooi aansluiten bij de stijlvolle nieuwbouw. De ultieme mix van authentieke charme en trendy wonen.

   In harmonie

   Dankzij de verschillende types gebouwen, die ook in hoogte variëren, heb je vanuit elk raam een prachtig uitzicht op het park, de Leie of de stad. De combinatie van authentieke en nieuwe elementen geven de site haar buitengewone karakter: een harmonieuze plek die rust en schoonheid uitstraalt.

   • Gezellige, levendige buurt

    Het rustgevende park is de verbinding tussen woningen, kantoren, handelszaken en ruimte om te ontspannen. Liv – De Molens wordt daardoor een groene en levendige buurt die verschillende functies combineert. De omgeving nodigt dan ook uit om gezellig met vrienden af te spreken, met je (klein)kinderen te spelen of van de mooie omgeving te genieten.