Veelzijdige handelspanden te koop en te huur

Als ondernemer wil je het beste voor je zaak. En dat begint met voldoende ruimte, de nodige faciliteiten en dat op een uitmuntende locatie. Vlot bereikbaar en in het centrum van Deinze.

Dat is precies wat onze handelspanden bieden op deze unieke plek. Gelegen in het nieuwe project Liv - De Molens in Deinze vind je onze flexibele handelsruimtes die aan al jouw wensen voldoen en geeft jouw onderneming zo de beste start.


   lees meer

Aanbod

 • H.AB.0.01

  Oppervlakte75m²
  Verdieping0
  Prijs€185.000
 • H.AB.0.02

  Oppervlakte82m²
  Verdieping0
  Prijs€210.000
 • H.AB.0.05

  Oppervlakte78m²
  Verdieping0
  Prijs€195.000
 • H.K.0.01

  Oppervlakte175m²
  Verdieping0
  Prijs€375.000
 • H.L.0.01

  Oppervlakte94m²
  Verdieping0
  Prijs€220.000

Mogelijkheden en afwerking

Onze handelspanden worden casco opgeleverd, maar zijn voorzien van alle nodige aansluitingen op de gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie. Onze handelspanden bieden de mogelijkheid om jouw ruimte volledig naar eigen wens in te richten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een open plan, of juist verschillende compartimenten creëren. Zo pas je de ruimte perfect aan op de noden van jouw onderneming.

Daarnaast is er de mogelijkheid om extra berging aan te kopen in de ondergrondse verdieping. Er is de mogelijkheid om ondergrondse staanplaatsen aan te kopen. Daarnaast kan je ook parkeren op de bovengrondse parking aan de Brielpoort, waar de stad Deinze een grote parking heeft voorzien op nog geen 500m wandelafstand van de handelspanden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen.

Bovendien zijn onze handelspanden gelegen in een dynamische omgeving, in het hart van de stad, vlak bij de Tolpoortstraat en de Grote Markt. Je profiteert van veel passage, aangezien de panden langs het wandel- en fietspad gelegen zijn, in de buurt van een publiek park. Of je nu een winkel, kantoor of praktijk zoekt, bij ons vind je zeker de ideale handelsruimte.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit prachtige nieuwbouwproject Liv - De Molens? Neem dan snel contact op.

Verkoopkantoor

Het verkoopkantoor is geopend elke woensdag van 9u00 tot 12u00 
en van maandag tot zaterdag op afspraak.

Tolpoortstraat 36,
9800 Deinze

Contact

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Het verzenden van je bericht is mislukt. Probeer het a.u.b. later nog eens, of neem op een andere wijze contact met ons op.

(*) Verplichte velden

Bedankt voor uw contactopname.
Uw e-mail werd verstuurd naar ons team, dat zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten, 3D Real Estate.