Wonen tussen groen en stad

Oplevering vanaf eerste helft 2024
Vanaf €250.000 

Liv - De Molens is een uniek project dat karaktervolle gebouwen en nieuwbouw samenbrengt tot een harmonieus geheel. Pleinstede ligt vlakbij de authentieke Directeurswoning. 


   lees meer

Pleinstede

Pleinstede heeft 36 praktisch in te richten appartementen waarbij je kunt kiezen uit één, twee of drie slaapkamers. Daardoor is wonen in Pleinstede haalbaar voor elk budget.

Een greep uit het aanbod

Tijdelijke BTW-reductie

Geniet tijdelijk van een btw-reductie van 21% naar 6% bij aankoop van onze nieuwbouw appartementen. Contacteer ons voor meer informatie over de voorwaarden.

 • Penthouse K.6.04

  Slaapkamers2
  Oppervlakte85m²
  Terras28m²
  Verdieping6

Ontdek ook het aanbod in Leiehof

Kom tot rust dankzij de Noorse architectuur aan het kabbelende water van de Leie.

 • 01

  03

  Lichtrijke appartementen

  De grote raampartijen zorgen in de winter en zomer voor optimale lichtinval en creëren een gevoel van ruimte. Elk appartement heeft een mooi overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is voor een ontbijtje, om een boek te lezen of te klinken op het mooie leven met vrienden.

 • 02

  03

  Troeven omgeving

  Bij het ontwerp van Liv - De Molens stond duurzaamheid centraal. Zo is er bewust gekozen voor inheemse en streekeigen bomen en is er veel aandacht gegaan naar waterinfiltratie. Bovendien nodigen de prachtig aangelegde paden in het park en naast de Leie uit tot mooie wandelingen.

 • 03

  03

  Goed uitgeruste appartementen

  Binnen geniet je van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Aan elk detail is gedacht. Denk aan een volledig uitgeruste keuken en ingerichte badkamer voorzien van stijlvolle kranen, elegante handgrepen en slim geplaatste kastjes.

Blik op de toekomst

Liv De Molens - Deinze

Pleinstede

Pleinstede is een nieuwbouwproject in Deinze dat tussen het groene park en de bruisende stad ligt. Zo kun je genieten van de gezellige drukte wanneer je wilt. Ben je op zoek naar rust? Geniet vanuit je appartement van het prachtige park of maak een wandeling langs de Leie.

Afwerking

Je richt de woning in helemaal volgens jouw wensen. Uiteraard mag je rekenen op een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Het hoogwaardige eiken parket vervolledigt het plaatje.

De kamers zijn zodanig ontworpen dat je maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimtes. Koop je een appartement op plan? Dan kun je de ruimtes nog aanpassen precies zoals jij het wilt.

Pleinstede bestaat uit hoekappartementen met ramen tot op de grond. Daardoor baadt elke woonst in natuurlijk daglicht. Zo geniet je van de mooie omgeving vanuit je zetel.

 • Levendigheid

  Op zoek naar een rustige plek om te wonen, maar toch vlak bij het levendige centrum van Deinze? Dan is Pleinstede jouw ideale thuis dankzij de verbinding met de Tolpoortstraat. Zo geniet je van groene, rustige ruimtes en het gevarieerde stadsleven. Dé perfecte combinatie.

 • Galerijen om te verkennen

  In de galerij op het gelijkvloers kan je kuieren langs de winkels of afspreken met vrienden. De galerij verbindt het stadspark met het binnenhof, waar de ingang van de appartementen zich bevindt. Zo vloeien stad en park mooi in elkaar over.

Stad voor iedereen

Pleinstede ligt te midden van groen en stad. Dé plek om met vrienden af te spreken, met je kinderen te ravotten of gewoonweg te genieten. Bovendien is alles wat je nodig hebt binnen wandel- of fietsafstand. Op de site vind je onder andere winkels, horeca en sportinfrastructuur. In Deinze zijn er de nodige supermarkten, scholen en gezondheidsinstellingen. En dat op een boogscheut van Pleinstede dus.

Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject in Deinze?

Ben je ook op zoek naar een thuis waar rust primeert, maar waar gezellige drukte nooit veraf is? Waar je geniet van de kleine dingen en geluk voor het rapen ligt? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit prachtige nieuwbouwproject Liv - De Molens? Neem dan snel contact op.

Verkoopkantoor

Het verkoopkantoor is geopend elke woensdag van 9u00 tot 12u00 
en van maandag tot zaterdag op afspraak.

Tolpoortstraat 36,
9800 Deinze

Contact

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Het verzenden van je bericht is mislukt. Probeer het a.u.b. later nog eens, of neem op een andere wijze contact met ons op.

(*) Verplichte velden

Bedankt voor uw contactopname.
Uw e-mail werd verstuurd naar ons team, dat zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten, 3D Real Estate.