Kouterheem: In de groene long

Welkom in de groene long van Liv - De Molens. De inheemse bomen, planten en bloemen die hier staan, zijn jouw uitzicht als je in Kouterheem woont want het gebouw staat midden in het park.


   lees meer

Kouterheem

In Kouterheem komt het Scandinavische begrip ‘hygge’ helemaal tot leven: gezelligheid, comfort, genieten van het samenzijn. Je leeft er stijlvol en rustig, midden in het groen.

Aanbod

 • App J.1.02

  Slaapkamers2
  Oppervlakte89m²
  Terras24m²
  Verdieping1
 • App J.4.06

  Slaapkamers3
  Oppervlakte116m²
  Terras19m²
  Verdieping4

Ontdek ook het aanbod in Overpoort

Kouterheem vormt een tweeling met Oeverpoort. Net als een tweeling lijken de gebouwen op elkaar, maar hebben ze toch elk hun eigen karakter. Nieuwsgierig naar Oeverpoort?

 • 01

  03

  Een plek om te ontspannen

  Het Leiepad slingert doorheen het park van Liv - De Molens. Ideaal om te wandelen of fietsen. Kom tot rust op een van de bankjes, spreek er af met vrienden of ravot met je (klein)kinderen: het park is een geweldige plek om te ontspannen.

 • 02

  03

  Authentiek karakter

  Kouterheem maakt deel uit van het grotere project Liv - De Molens. Historische gebouwen en nieuwbouw vormen samen een harmonieus geheel. Het project straalt hierdoor een authentiek karakter uit. 

 • 03

  03

  Klaar voor de toekomst

  Liv - De Molens is een duurzaam project. Elk gebouw krijgt onder andere zonnepanelen, lucht-waterwarmtepompen in combinatie met geothermie (of aardwarmte), sterke isolatie en individuele ventilatiesystemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat Liv - De Molens klaar is voor de toekomst.

Blik op de toekomst

Liv De Molens - Deinze

Kouterheem

Kouterheem staat in de groene long van Liv - De Molens. Dat betekent dat een groot deel van de appartementen uitkijkt op het prachtige park. In dit park kan je fietsen, wandelen of gewoon even tot rust komen. De gezellige kade van de Leie is vlakbij. Hier vind je terrasjes, winkels én heb je zelfs de mogelijkheid om een boottochtje te maken. Genieten met volle teugen! 

Afwerking

Jij kiest jouw stijl, wij zorgen voor een kwaliteitsvolle afwerking. We letten hierbij op de details, zodat je nieuwe thuis goed aanvoelt.

Dankzij de grote ramen geniet je van veel natuurlijke lichtinval. Op de ruime terrassen profiteer je van een prachtig zicht en voldoende ruimte om het gezellig te maken.

De keuken wordt uitgerust met alle nodige toestellen. De ingerichte badkamer krijgt stijlvolle kranen, elegante handgrepen en slim geplaatste kastjes.

 • Wonen in het groen

  Trek je de deur van Kouterheem achter je dicht, dan beland je in het park van Liv - De Molens. Volg het Leiepad dat door het hele park loopt of zet je even neer en geniet van deze groene long.

 • Vlak bij het water

  Woon je in Kouterheem, dan woon je vlak bij de Leie. Je hebt hier allerlei mogelijkheden om te ontspannen. Van terrasjes en winkels tot kano- en boottochtjes.

Stad voor iedereen

In de onmiddellijke omgeving van Liv - De Molens vind je allerlei winkels en sportmogelijkheden. In Deinze heb je supermarkten, scholen, gezondheidszorg, enzovoort op wandel- en fietsafstand van Kouterheem.

Wil je ook graag een luxeappartement kopen in Deinze?

Ben je ook op zoek naar een thuis waar rust primeert, maar waar gezellige drukte nooit veraf is? Waar je geniet van de kleine dingen en geluk voor het rapen ligt? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit prachtige nieuwbouwproject Liv - De Molens? Neem dan snel contact op.

Verkoopkantoor

Het verkoopkantoor is geopend elke woensdag van 9u00 tot 12u00 
en van maandag tot zaterdag op afspraak.

Tolpoortstraat 36,
9800 Deinze

Contact

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Het verzenden van je bericht is mislukt. Probeer het a.u.b. later nog eens, of neem op een andere wijze contact met ons op.

(*) Verplichte velden

Bedankt voor uw contactopname.
Uw e-mail werd verstuurd naar ons team, dat zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten, 3D Real Estate.