Oeverpoort: tussen water & park

Aan de ene kant de Leie, aan de andere kant het grote park van Liv - De Molens. Oeverpoort heeft een bijzondere ligging. Hier geniet je van een prachtig uitzicht en profiteer je van alle mogelijkheden van de uitstekende locatie. 


   lees meer

Oeverpoort

Oeverpoort brengt je het beste van twee werelden. Buiten geniet je van het gezellige leven aan het water of in het park. Binnen kom je thuis in een lichtrijk en kwaliteitsvol appartement. 

 

Een greep uit het aanbod

 • App G0.05

  Slaapkamers2
  Oppervlakte70m²
  Terras28m²
  Verdieping0
 • App G4.04

  Slaapkamers2
  Oppervlakte109m²
  Terras18m²
  Verdieping4
 • App G5.01

  Slaapkamers1
  Oppervlakte68m²
  Terras14m²
  Verdieping5
 • App G6.05

  Slaapkamers3
  Oppervlakte130m²
  Terras28m²
  Verdieping6

Ontdek ook het aanbod in Kouterheem

Oeverpoort vormt een tweeling met Kouterheem. Net als een tweeling lijken de gebouwen op elkaar, maar hebben ze toch elk hun eigen karakter. Nieuwsgierig naar Kouterheem? 

 

 • 01

  03

  Duurzaam wonen

  Oeverpoort is een duurzaam gebouw. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van zonnepanelen, lucht-waterwarmtepompen in combinatie met geothermie (of aardwarmte), sterke isolatie en individuele ventilatiesystemen. Met deze toekomstgerichte technieken zorgen we ervoor dat bewoners nu én later goed zitten.

 • 02

  03

  Veel licht en ruimte

  Oeverpoort is ontworpen met ‘hygge’ in het achterhoofd. Het Scandinavische begrip staat voor gezelligheid en sfeer. Daarom hebben de appartementen grote ramen die veel licht binnenbrengen en ruime terrassen waar je volop kunt genieten van het uitzicht. 

 • 03

  03

  Harmonieus geheel

  Oeverpoort maakt deel uit van Liv - De Molens, een project waarin historische gebouwen en moderne nieuwbouw samen een harmonieus geheel vormen. Die mix zorgt voor een authentieke, gezellige sfeer. 

Blik op de toekomst

Liv De Molens - Deinze

Oeverpoort

Oeverpoort staat tussen het water en het park van Liv - De Molens, en dat levert een bijzondere sfeer op. Want aan de ene kant heb je de gezelligheid van de Leie, aan de andere kant het groen van het park. Zoveel natuur in je onmiddellijke omgeving, zoveel om te beleven.

Afwerking

Je kiest zelf hoe je appartement er zal uitzien, zodat je nieuwe thuis helemaal naar wens is. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een stijlvolle en kwaliteitsvolle afwerking.

De appartementen van Oeverpoort hebben ruime terrassen. Er is voldoende plaats voor een eettafel of een paar comfortabele ligstoelen. Vrienden en familie uitnodigen of gewoon rustig een boek lezen: er is genoeg ruimte op het terras om te genieten.

Grote ramen, die tot aan de grond komen, zorgen ervoor dat je veel natuurlijk licht krijgt in huis. Bovendien profiteer je zo ook van een prachtig uitzicht op Liv - De Molens.

 • Wonen aan het water

  Leef je in Oeverpoort, dan leef je naast het water. Profiteer van alle mogelijkheden die de Leie te bieden heeft. De steiger en kanoberging vlak bij Oeverpoort maken het je makkelijk om eropuit te trekken.

 • Wonen in het groen

  Wandel of fiets op het Leiepad dat als een slinger doorheen het park van Liv - De Molens loopt. Geniet van de inheemse planten, bloemen en bomen vanop een van de zitbankjes. Kom er samen met vrienden of familie om te profiteren van deze groene long.

Stad voor iedereen

Alles wat je nodig hebt, vind je binnen wandel- of fietsafstand. Op de site zijn er onder andere winkels, horeca en sportinfrastructuur. In Deinze heb je de nodige supermarkten, scholen en gezondheidsinstellingen. En dat op een boogscheut van Oeverpoort!

Wil je ook graag een appartement kopen in Deinze?

Zoek je een nieuwe thuis waar je rust kunt vinden, maar waar gezellige drukte nooit ver weg is? Waar je geniet van de natuur én de stad? Ontdek de mogelijkheden van het prachtige nieuwbouwproject Liv - De Molens: neem contact met ons op.

Verkoopkantoor

Het verkoopkantoor is geopend elke woensdag van 9u00 tot 12u00 
en van maandag tot zaterdag op afspraak.

Tolpoortstraat 36,
9800 Deinze

Contact

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Het verzenden van je bericht is mislukt. Probeer het a.u.b. later nog eens, of neem op een andere wijze contact met ons op.

(*) Verplichte velden

Bedankt voor uw contactopname.
Uw e-mail werd verstuurd naar ons team, dat zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten, 3D Real Estate.