Uniek wonen aan de Leie

Oplevering vanaf eerste helft 2024
Vanaf €365.000 

Leiehof maakt deel uit van Liv - De Molens: een uniek project dat karaktervolle gebouwen en nieuwbouw samenbrengt tot een harmonieus geheel. De Noorse masterplanarchitect Reiulf Ramstad creëert met Leiehof een unieke plek: een knusse setting, een vleugje authenticiteit en de nodige luxe en comfort.


   lees meer

Leiehof

Leiehof tilt wonen aan de Leie naar een hoger niveau. De zonnige appartementen en penthouses hebben meerdere terrassen met zicht op het water.

Een greep uit het aanbod

Tijdelijke BTW-reductie

Geniet tijdelijk van een btw-reductie van 21% naar 6% bij aankoop van onze nieuwbouw appartementen. Contacteer ons voor meer informatie over de voorwaarden.

 • App.AB.5.04

  Slaapkamers2
  Oppervlakte99m²
  Terras12m²
  Verdieping5

Ontdek ook het aanbod in Pleinstede

Proef van de gezellige drukte van het bruisende stadsleven en relax in een moderne, lichte woonst.

 • 01

  03

  Adembenemende uitzichten

  Architect Reiulf Ramstad brengt natuurlijk daglicht binnen in elk appartement. En dankzij de grote ramen heb je prachtige verzichten over natuur en water. Zo brengt Ramstad ‘hygge’ tot in Leiehof: het Scandinavische begrip voor gezelligheid en geluk.

 • 02

  03

  Troeven omgeving

  Bij het ontwerp van Liv – De Molens stond duurzaamheid centraal. Zo is er bewust gekozen voor inheemse en streekeigen bomen en is er veel aandacht gegaan naar waterinfiltratie. Bovendien nodigen de prachtig aangelegde paden in het park en naast de Leie uit tot mooie wandelingen.

 • 03

  03

  Goed uitgeruste appartementen

  Binnen geniet je van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Aan elk detail is gedacht. Denk aan een volledig uitgeruste keuken en ingerichte badkamer voorzien van stijlvolle kranen, elegante handgrepen en slim geplaatste kastjes.

Blik op de toekomst

Liv De Molens - Deinze

Leiehof

Leiehof ligt aan de Leie, maar langs de andere kant sluit het ook aan op het groene hart van de site. Zo woon je tussen groen en water. Dat nodigt uit om naar buiten te gaan en te genieten van de omgeving.

Afwerking

Je richt de woning in helemaal volgens jouw wensen. Uiteraard mag je rekenen op een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. Dankzij de variatie aan appartementen is wonen aan de Leie haalbaar voor iedereen.

Elk appartement heeft inpandige terrassen waarvan sommige meer dan 80 m² groot zijn. Ze vormen allemaal een logisch verlengde van de binnenruimte. Er is dus ruimte genoeg om buiten te ontbijten en te klinken op het mooie leven. Op de penthouses is er zelfs ruimte voor een dakterras.

Of je nu kiest voor een hoek- of doorzonappartement, elke woonst baadt in natuurlijk daglicht. Daarvoor zorgen de grote ramen tot op de grond. Zo geniet u zomer en winter van optimale lichtinval.

 • Leie breng licht

  “Water reflecteert licht wat zorgt voor dynamiek, beweging en leven”, weet architect Reiulf Ramstad. Water heeft een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor wonen aan het water stijgt aan populariteit. En ook Liv – De Molens zet daarop volop in. Het uitzicht op het kabbelende water en het park brengt rust. Toch nodigt het ook uit om naar buiten te gaan en te genieten van een mooie wandeling, een boottochtje of een wedstrijdje kajak voor de sportievelingen.

 • Ontspanningsplek

  Op zoek naar een rustige plek om te wonen, maar toch vlak bij het levendige centrum van Deinze? Dan is Leiehof jouw ideale thuis. Je kan er gezellig kuieren langs de Leie of genieten van een terrasje met zicht op het water en de boten. Maar je kan ook je benen strekken tijdens een sportieve wandeling of fietstocht. Groene ruimtes en gevarieerde ontmoetingsplekken wisselen elkaar af.

Stad voor iedereen

Leiehof ligt tussen de Leie en het groene park dat alles met elkaar verbindt. De plek om met vrienden af te spreken, met je kinderen te ravotten of gewoonweg te genieten. Bovendien is alles wat je nodig hebt binnen wandel- of fietsafstand. Op de site vind je onder andere winkels, horeca en sportinfrastructuur. Supermarkten, scholen en gezondheidsinstellingen vind je in Deinze, op een boogscheut van Leiehof.

Droom je er ook van om aan de Leie te wonen?

Ben je ook op zoek naar een thuis waar rust primeert, maar waar gezellige drukte nooit veraf is? Waar je geniet van de kleine dingen en geluk voor het rapen ligt? Wil je graag wonen aan de Leie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Liv – De Molens? Neem dan snel contact op.

Verkoopkantoor

Het verkoopkantoor is geopend elke woensdag van 9u00 tot 12u00 
en van maandag tot zaterdag op afspraak.

Tolpoortstraat 36,
9800 Deinze

Contact

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Het verzenden van je bericht is mislukt. Probeer het a.u.b. later nog eens, of neem op een andere wijze contact met ons op.

(*) Verplichte velden

Bedankt voor uw contactopname.
Uw e-mail werd verstuurd naar ons team, dat zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.
Met vriendelijke groeten, 3D Real Estate.